12 Mayıs 2016 Perşembe

Mahmut Paşa Çarşısı

                                  Mahmut Paşa Çarşısı Toptan Ve Perakende Alışveriş

       550 yıllık tarihiyle Türkiye'nin en büyük ve en eski çarşılarından biri olan Mahmutpaşa Çarşısı ,ilk kez online toptan ve perakende alışveriş sitesi ile Türkiye ve dünyaya açılacak . Daha çok evlilik hazırlığı yapan çiftlerin alışveriş mekanı olarak bilinen lakin incelendiğinde bünyesinde dünyaca ünlü pek çok markaya da üretim yapan esnafın merkezi olan Mahmutpaşa Online Alışveriş hizmetiyle toptan fiyatına perakende alışveriş hizmeti vermeye devam edecek.



Fatih Sultan Mehmet'in sadrazamlarından Mahmut Paşa tarafından 1462 yılında yaptırılan tarihi Mahmutpaşa Çarşısı,sahip olduğu Ahilik geleneğini Online Alışveriş sisteminde de uygulamak için yardım sever ve rekabetci yapısını sürdürecek. 

Mahmut paşa ve sur içindeki üretici pek çok firmayı sisteminde barındıracak olan MAHMUTPASA COM TR  yurt dışı ve yurt içine online toptan satış yapmak için alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

MAHMUTPASA COM TR yurt içinde de ucuz ve perakende alışveriş imkanı sunmakta.
Ayrıca MAHMUTPASA COM TR Kadın girisimcilerimizi de el destekleyen projelerle , el sanatı ürünlerini satmak isteyen kadınlarımıza destek olacak. 
MAHMUTPASA COM TR nin bu hizmetlerin den yararlanmak isteyen tüm işletmecilerimiz ve ücretsi mağaza açarak ürünlerinin satışını yapmak isteyen kadınlarımız MAHMUTPASA COM TR adresini ziyaret edip başvuru formunu doldurarak ön kayıt avantajlarından yararlana bilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder